terug pause vooruit

PVO by Desque is al meer dan 18 jaar een begrip als het gaat om de inrichting van zakelijke interieurs.

PVO by Desque zet zich in om een stimulerende werkomgeving tot stand te brengen voor onze opdrachtgevers en haar medewerkers. Aan ons de uitdaging deze herkenbaar terug te laten komen in uw werkruimte. Dat begint met het in kaart brengen van uw eisen, budget en planning. Hieruit vloeit de ontwerpfase voort waarin we samen zoeken naar de juiste toon en indeling van uw ruimte. Dan volgt de uitvoering: wij realiseren alles, tot letterlijk in de kleinste details. Binnen een vaste planning en vast budget.

Werken met PVO by Desque betekent prettig samenwerken met specialisten. Aan ons kunt u die lastige en tijdrovende werkzaamheden gerust overlaten. Wat het u oplevert? Tijd, geld én een overtuigend eindresultaat!

Daarnaast staat onze naam voor kantoormeubilair van kwaliteit. Bureaustoelen, werkplekken, banken, van bekende en minder bekende ontwerpers: ons assortiment is zeer uitgebreid en exclusief. Bent u op zoek naar een volledige inrichting met merken als Artifort, Vitra, Arper, Bulo, Fritz Hansen of B&B Italia? Wilt u een aanvulling op uw huidige meubilair? U bent bij ons aan het juiste adres. Op deze website vindt u een keur aan designmerken.

Bovendien bieden we u, omdat we onze artikelen direct bij producenten afnemen, een zeer scherpe prijs. En omdat we u van werkelijk alle soorten kantoormeubelen kunnen voorzien, kunt u erop vertrouwen dat PVO by Desque de juiste partner voor u is!